top of page

TESSALink - for effektive operasjoner

TESSALink optimaliserer prosessen med å lokalisere, spore, inspisere, teste, sertifisere og vedlikeholde industrielle ressurser og ressurser.

TESSALinks inspeksjonsstyringsløsning gjør det mulig for hver part i aktivets livssyklus å samhandle med den digitalt overførte eiendomsrekorden.

Leverandør av cloud computing, brukere administrerer utstyr med en rekke enheter, inkludert smarttelefoner, tabletter og PCer. Informasjon er tilgjengelig i sanntid eller frakoblet.

TESSALink tillater også åpen datautveksling med andre kilder ved hjelp av RESTful APIs og Software Development Kits som gir enkel tilkobling mellom ERP, CRM, HRIS og andre back-office systemer.

IC TESSALink består av følgende programpakker:

TESSALinks programvare gjør det mulig for produsenter, distributører og sluttbrukere å samarbeide for effektivt å håndtere sertifisering, sporing og inspeksjon av industrielle eiendeler fra vugge til grav. TESSALinks partnere og kunder inkluderer utstyrsprodusenter, distributører og inspeksjonsfirmaer, og leverer innovative sikkerhetssporingsløsninger til brukere over hele verden.

App´er for smart telefoner og nettbrett gir din mobile arbeidsstyrke utvidede muligheter. Kompatibel med smarttelefoner og nettbrett (Apple, Android, Windows) bruker TESSALink Mobile Apps RFID, strekkode eller serienummer til å opprette og identifisere eiendeler. Våre apper fungerer som du gjør, med enkle å bruke funksjoner for den til slutt koblede sluttbrukeren som "Click & Pass" inspeksjonsskjemaer og intuitive Heads-Up-Displays gir umiddelbare detaljer om aktiva.

En liten introduksjon til TESSALink.....
bottom of page