top of page

IOS Intermoor AS tar ibruk Infochip RFID på sine forankringssystemer


Med flere millioner industrielle eiendeler RFID tagget, er Infochip blitt en ledende leverandør av robuste og varige identifiseringsløsninger. Vår kunde filosofi er rettet mot design, funksjon, test og produksjon av høy kvalitets RFID produkter. Infochip har fokus på å kunne tilby kundespesifikke RFID løsninger av høy kvalitet, produsert for de tøffeste miljøene som finnes.


iTAG Solutions AS er stolte av å kunne annonsere at IOS Intermoor AS med suksess har tatt i bruk Infochip RFID brikker på deres forankringssystemer. Disse brikkene blir nå utfordret ved arbeid på land og offshore mens de er utplassert i havet. Her mener vi mange flere vil kunne dra nytte av RFID sporing hvor man kan gjøre store besparelser gjennom sikker identifisering. Dette resulterer i mindre risiko for at kritiske og kostbart utstyr blir satt ut av drift grunnet manglende status informasjon eller dokumentasjon.IOS Intermoor v/Lars Rune Helland:

«Vi installerer RFID-brikker fra InfoChip i alle typer forankringsutstyr til borerigger. Brikkene har en viktig rolle i vårt system for sporing og vedlikehold og bidrar til økt sikkerhet og redusert kostnad i forbindelse med registrering av komponenter.

3000 brikker er blitt installert i utstyr som er utsatt for ekstreme påkjenninger over og under vann. Ikke en eneste RFID brikke har feilet enda.

Det varierte utvalget av brikker fra InfoChip passer bra til vår utstyrspark. Vi bruker brikkene bl.a. på kjetting, anker, sjakler, wire og fibertau.»

38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page