top of page

UCO24 - total kontroll på verktøy og forbruk på byggplasser!


iTAG Solutions har i samarbeid med Utleiecompagniet AS utviklet en kombinert løsning for kontroll av verktøy og utstyr på byggeplasser, samt prosjektbutikk. Med fleksibilitet og enkelthet!


I prosjektbutikken legges til de forbruksartikler som benyttes i prosjekt perioden, og uttak registreres på prosjekt, del-prosjekt, firma og bruker. Ved å legge inn min/maks verdier kan man oppnå automatiske bestillingsgrunnlag som er tilgjengelig for prosjektets leverandør til enhver tid. Utnyttet optimalt vil dette bety færre mangler, redusert tidsforbruk knyttet til mangler, samt en vesentlig forenkling av oppfølging både for prosjektet og leverandøren.


Innleid utstyr og eventuelt eget utstyr merkes med RFID for ut-registrering og retur. Man har i sanntid oversikt over tilgjengelighet, retur tidspunkt på utlånt utstyr, samt bruker detaljer. Unngå å bruke unødvendig tid til leting og innkjøp av utstyr når behovet er der!


Vår "kontroll"-stasjon sikrer at alt RFID-merket utstyr er registrert. Denne kan plasseres hvor som helst på byggeplassen. Og med UCO24 installert på mobilt nettbrett kan du fritt opprette flere lokasjoner hvor der er utstyr som ønskes å ha oversikt og kontroll på.


Løsningen omfatter i tillegg en webportal hvor man har tilgjengelig data import, rapporter og et meldingssenter.


Send oss en melding på post@itagsolutions.no om du ønsker en presentasjon av løsningen!
88 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page