top of page

Våre Produkter....

Utnytter RFID for sikker og effektiv

ID-fangst for å oppnå bedre kontroll og sporbarhet med tanke på service- og vedlikeholdsarbeider.

Se www.safeup.no for ytterligere detaljer.

iTAG Solutions har nødvendig kompetanse og erfaring for å støtte ditt prosjekt

RFID Brikker

RFID Montert.png

Med mer enn 5 millioner RFID merkede eiendeler i industrien har Infochip utviklet seg til en ledende utvikler og leverandør av robuste ID-løsninger. Gjennom å kapsle inn RFID transpondere i metall eller syntetiske materialer, kan RFID nå utnyttes for ekstreme applikasjoner som tidligere ikke har vært mulig. Dette omfatter blant annet omgivelser med ekstremt høye temperaturer, olje, kjemikalier, vann, støv, m.m. Dette gir mulighet for å utnytte løsninger for styring og kontroll av viktige eiendeler ("asset management"), kontroll med inspeksjoner og andre pålegg, vedlikeholdsrutiner, service i feltet, og mye mer.

RFID Lesere

AdobePhotoshopExpress_2018-08-11_18-19-1

iTAG Solutions tilbyr et bredt utvalg av håndholdte terminaler og RFID lesere for industrielt bruk fra ledende produsenter som Ecom, Zebra, Bartec, Tectus, TSL, XCIEL, SICK, m.m. Hva som er det riktige valget for din virksomhet er helt avhengig av de krav bruker miljøet setter, og ikke minst hvordan sikker ID-fangst ønskes gjennomført. Viktig er å velge en terminal som er robust nok for det miljø den skal benyttes i, samt tilfredsstiller eventuelt krav til EX-sone. Vår programvare kan kjøres både på Windows, Android og iOS håndterminaler, smartphones og tablets.

GPS Produkter & Løsninger

tt-main-laptop.png

Med en sky-basert programvare plattform og robuste GPS enheter støttet av globalt satellit eller mobilnett oppnås kontroll og effektivitet i ellers ofte kaotiske operasjoner i feltet.

Geoforce sine GPS enheter er av markedets minste og mest robuste; - blant annet inklusive en ATEX sone 0 enhet. Vi tilbyr også et fleksibelt abonnement program for å dekke ditt behov.

Arbeid i feltet setter krav til mobilt verktøy og applikasjoner. Med GPS-enhetene følger en gratis programvare som gir deg umiddelbar ocersikt og kontroll.

GPS ENHETER
GPS POWERED
SUBSCRIPTIONS
SOFTWARE
bottom of page