RFID UHF BRIKKER

UHF FREKVENS PR OMRÅDE

UHF RFID-systemer har vanligvis et mye større leseområde enn HF, noe som gjør denne frekvensen til det beste valget for applikasjoner der et utvidet bruksområde er den viktigste faktoren. En typisk UHF RFID-brikke kan leses opptil 10-15 meter eller lenger avhengig av bruksmiljø, men typisk leseavstand er 0,5 til 5-6 meter. Her er størrelsen på brikke og antenne, samt leserens egenskaper viktige faktorer.

RFID-brikker som benytter UHF, kan også overføre data raskere enn enten LF eller HF, slik at brukerne kan lese langt flere koder per sekund. Leseavstand er lengre, og lesehastigheten høyere, men signalet har større sansynlighet for påvirkning av miljø og materiell på grunn av UHFs kortere bølgelengde.

UHF RFID-merkingssystemer finnes vanligvis i store varehus, industri og produksjonsanlegg hvor leseavstand, hastighet og effektivitet er de mest kritiske faktorene. Viktig å merke seg er at UHF krever spesielle brikker om de skal monteres på metall, og fungerer dårlig i tilknytning til vann da vann absorberer radio signalene (som derfor ikke returneres til leseren).

IC MultiMount UHF brikken tilbyr unike leser egenskaper, robusthet og utvalg av festemuligheter. Brikken kan avleses på opptil 6 m med en håndholdt leser, og egner seg godt for bruk i de fleste krevende miljøer.

IC Duraband 2 festes med straps (plast eller metall) på sylinder formede objekter inklusive hydraulikk slanger, rør, frac jern, løfte sjakler, beholdere, og andre typer elementer med diameter fra 1,3 til 61 cm.

 

Andvendelsområder er for eksempel hydraulikk slanger og ventiler innen olje og gass industrien

Pipe Tracker UHF RFID brikke er spesial utviklet for sporing av rør i olje og gass sektoren. Den er utformet med en meget robust innkapsling og et solid feste som vil stå imot de krevende omgivelsene som er typisk for denne industrien.

 

Anvendelsesområde er typisk innen olje og gass, gruvedrift, bygg og anlegg, kraner og løfteutstyr, samt kommunale og statlige virksomheter.

Durazip er en meget holdbar og tilpassbar "z ip-on" UHF brikke som raskt og kostnadseffektivt kan festes til mange forskjellige typer eiendeler.

 

Anvendelsesområder er for eksempel gruvevirksomhet, bygg og anlegg, olje og gass, samt kommunale og statlige virksomheter.

Tack Tag er en ekstremt robust UHF RFID brikke som er utformet for å bli sveiset fast til enhver eiendel.

 

Anvendelsesområder er typisk innen kraner og løfteutstyr, bygg og anlegg, samt olje og gass industrien.

The DuraPlug9.5 er utformet for å bli innbygd i sylindriske metall objekter og fungerer i temperaturer opp til 200°C and 20,000 PSI trykk. 

 

Anvendelsesområder er typisk inn kran og løfte industri, bygg og anlegg, olje og gass, samt gruvedrift

Mini Hang Tag er en meget robust UHF brikke som kan leses på mer enn 15 m!

 

Anvendelsesområder er typisk innen kraner og løfteutstyr, gruvedrift, bygg og anlegg, olje og gass, samt kommunale og statlige virksomheter.

IC Duracloth er en RFID merking som normalt benyttes av personell som utfører sporing og inspeksjon av sikkerhets utstyr slik som sikkerhetsseler, kjeledresser og mye mer!

 

Anvendelsesområde er typisk virksomheter med aktiviteter innen sikkerhet, kraner og løfteutstyr, bygg og anlegg, samt olje og gass.

Nameplate gir en visuell informasjon i tillegg til en unik ID for sporing og inspeksjoner

Anvendelsesområder er typisk innen gruvedrift, bygg og anlegg, olje og gass.


 

Verdens første UHF RFID brikke utelukkende utviklet for de omgivelsene nedhulls boring foregår; - høye temperaturer og store belastninger.

 

Typiske anvendelsesområder er nedhullsboring, Riser Managment, olje og gass

Robust, lav vekt, prisgunstig RFID brikke som kan leses på lang avstand for å spore og administrere store lagerbeholdninger.

 

Typiske anvendelsesområder er slanger, ventiler, olje og gass

DuraDrop er en robust RFID nøkkel henger som passer perfekt for adgangs kontroll løsninger.

 

Typiske anvendelsesområder er sikkerhet, kran- og løfte industri, gruvedrift bygg og anlegg, olje og gass, ernergi produksjon. systems.

DuraFob er en robust UHF-RFID "nøkkelring"-brikke perfekt for adgangskontroll m.m.

Anvendelsesområder er løfteindustri, gruvedrift, bygg og anlegg, olje og gass og energisektor.

En RFID brikke med lim som festes på gummi produkter inkludert hansker, matter og tildekningsmatter.

Anvendelsesområder er typisk elektro arbeider.

IC PipeTracker2 er utviklet spesielt for sporing av borerør innen olje & gass industrien. En meget robust innkapsling og feste anordning gjør brikken i stand til å motstå de krevende miljøer som forbindes med olje og gass industrien.

Anvendelsområder er typisk olje og gass industri, gruvedrift, bygg og anlegg, løfte industri og energi sektor.

TackTag2 er en ekstremt holdbar UHF-tag som er utformet for å bli sveiset på alle eiendeler.

Anvendelsesområder er typisk innen kraner og løfteutstyr, bygg og anlegg, samt olje og gass industrien.

RCC6012-taggen er den minste formfaktoren vi kan tilby. Den er konstruert for små eiendeler i metall og kan tåle gjentatte autoklavsykluser. Det oppfyller FDA krav, er ATEX-sertifisert, og er en ideell løsning for sporing av kirurgiske instrumenter og håndverktøy med mer.
 

Den er biokompatibel for å sikre sikkerhet i medisinske applikasjoner og har blitt testet for å overleve i vanskelige omgivelser, for eksempel høy temperatur og kjemisk vask.

Denne RFID etiketten er fleksibel og kan lett festes på metalliske eiendeler, og spesielt for uregelmessig og ujevn overflate, som stålkjele, metallbeholder, stålrør osv. Den har god ytelse på metall og kan skrives på med RFID-skrivere, for eksempel SATO CL4NX, Postek TX3r, osv

Størrelsen er 65 x 35 x 1,25 mm (andre størrelser på forespørsel)

ATEX Zone 1/21-sertifisert 34 mm ON METAL RFID TAG er et universalprodukt og er nyttig i flere industrielle applikasjoner for å optimalisere identifikasjon av eiendeler i utstyrsforvaltning, maskinmerking, mobilt vedlikehold og service, og alle slags logistikkapplikasjoner. Det robuste huset i kombinasjon med 4,5 mm monteringshull gir sikker montering og er perfekt i og på metall gjenstander.

Fleksible RFID-brikker er blant de mest avanserte merkene av denne type som er tilgjengelige. De unike termoplastiske elastomerhusene (TPE) - laget av samme materialer som brukes over hele verden til å produsere bilrør og slanger - tåler gjentatt bøyning eller vridning, samtidig som de opprettholder gode ytelsesegenskaper. Den robuste "innpakningen" sikrer brikkens elektronikk selv under tøffe forhold. Denne versjonen er ment å være festet med en separat kabelbinder vertikalt til objektet, for eksempel til et rør.

Enkel å bruke RFID-etikett som kan festes på alle overflater, inkludert metall.

Etikettstørrelse er 100 x 40 x 1,1 mm

Confidex Silverline Slim ™ er en allsidig RFID-etikett for alle overflater som sikrer elektriske eiendeler, verktøy eller industrielle andre eiendeler.

Etikettstørrelse er 100 x 13 x 1,1 mm

Confidex Silverline Micro ™ er en allsidig overflate RFID-etikett for å sikre IT- og virksomhetsressurser, verdifulle gjenstander eller verktøy.

Etikettstørrelsen er 45 x 13 x 1,1 mm.

Global On Metal-etikett med ekstrem ytelse.

Etikettstørrelse er 60 x 25 x 1,2 mm.

iTAG Solutions AS - Stortorvet 10 - 0155 OSLO - NORWAY - + 47 6280 9900 - post@itagsolutions.no - www.itagsolutions.no

©2019 by iTAG Solutions AS