top of page

Mobile RFID lesere

TECTUS Multipen RFID BLUETOOTH  - ATEX zone 2

rfid-x-ni.jpg

En håndholdt enhet for enkel og effektiv lesing av RFID/NFC brikker. Informasjonen fra brikken kan vises direkte på enhetens LED-skjerm, overført til mobil enhet via Bluetooth eller overført fra det interne minne til en USB-stikke.
 

Kan leveres i versjon som leser både UHF oig HF brikker!
 

Sertifisert ATEX sone 2/22, og en IP54 beskyttelse.
 

Leseavstand er opptil ca 150 mm i UHF versjon, og ca 10 mm i HF versjon.

TECTUS Multipen RFID BLUETOOTH  - ATEX zone 2

csm_MP_blau_04_6ffd56ca19.png

MultiPEN er en innovativ RFID/NFC-håndholdt leser som gjør det mulig å lese UID-er til passive RFID-TAG-er med forskjellige frekvensområdekombinasjoner.

MultiPEN gjør det mulig å overføre leste UIDer via Bluetooth til en vertsdatamaskin (nettbrett, bærbar PC eller smarttelefon). Lese UID-ene kan også overføres / leses inn i databasen til enhetsminnet og overføres til vertsdatamaskinen senere via Bluetooth eller USB-tilkobling. 

 

MultiPEN gjør det enklere for brukere å jobbe og gjør RFID/NFC-applikasjoner innen vedlikehold, inventar, vaktkontrollsystemer og logistikkprosesser effektive på grunn av sin enkle håndtering. RFID/NFC TAG-er som er montert nær hverandre eller på steder som er vanskelig tilgjengelige, kan lett identifiseres på grunn av størrelsen på MultiPENs antenne (plassert i spissen)

 

IP554

XTRONICS i500 UHF Atex zone 1 Reader

iRFID500_both.jpg

IRFID500 er designet for å strømlinjeforme forretningsprosesser som å spore eiendeler som borerør eller verktøy, overvåke vedlikeholdsoppgaver og planlegging, og alt i samsvar med regelverket.

IRFID500 leveres med Bluetooth-funksjonalitet, i stand til å koble til smarte enheter som nettbrett som en del av ditt iIOT.  I tillegg kan du bruke nettbrettoperativsystemet du velger; iRFID500 fungerer med Windows-, Android- og Apple-enheter.

ECOM IDENT-X Bluetooth Reader

ident-ex_01_01.jpg

For datafangst i hasardiøse omgivelser. Ved bruk av en modulær konstruksjon kan Ident-Ex konfigureres spesielt etter kunden krav gjennom valg av tilgjengelige moduler.

TSL 1128 RFID UHF BLUETOOTH READER

TSL_1128_Small_Main_Image.png

Anvendelsesområder: Gruvedrift, Bygg & Anlegg, Oppdrettsvirksomhet, Olje & Gass, Kraner & Løfteutstyr, Energi

TSL 1128 er en dynamisk, prisgunstig UHF RFID leser med en unik blanding av funksjonalitet og form. Denne Bluetooth® leseren kan knyttes til din mobile enhet for databehandling, gjøre multi skanninger, og har bedre rekkevidde enn en standard Bluetooth® enhet.

Kan leveres med "slede" for de fleste IOS og Android Smartphones, samt i versjon med strekkodeleser 8som avbildet)

BLUEBERRY HS UHF BLUETOOTH READER

BlueBerry.png

Anvendelsesområder: Gruvedrift, Bygg & Anlegg, Olje & Gass, Oppdrettsvirksomhet, Kraner & Løfteutstyr, Energi Produksjon

Blueberry HS UFH er en leser i "nøkkelring"- format som leser RFID UHF brikker og overfører brikkens ID via Bluetooth® til enhver enhet for databehandling utstyr med slik interface. Med et enkelt tastetrykk kan enheten lese og overføre RFID brikkens data til en mobil data enhet.

BLUEBERRY IS UHF BLUETOOTH READER

BlueBerry.png

Anvendelsesområder: Gruvedrift, Bygg & Anlegg, Olje & Gass, Oppdrettsvirksomhet, Kraner & Løfteutstyr, Energi Produksjon

Blueberry IS UFH er en leser i "nøkkelring"- format som leser RFID UHF brikker og overfører brikkens ID via Bluetooth® til enhver enhet for databehandling utstyr med slik interface. Med et enkelt tastetrykk kan enheten lese og overføre RFID brikkens data til en mobil data enhet.

BlueBerry iS UHF er en RFID-leser / skriver som er konfigurert med iAP (iPod Accessory Protocol) Bluetooth-profil, gir en toveis kommunikasjon med iPhone® og iPad ®.

bottom of page