top of page

Våre viktigste samarbeidspartnere

TESSALINK US - Industrial Asset Management

IC_montasje.jpg

Siden 2002 har InfoChip utviklet og levert RFID Asset Management Solutions, inkludert vår egen utvikling og produksjon av ekstremt holdbare RFID-brikker og lesere, mobil inspeksjonsprogramvare og tjenester. InfoChip tilbyr funksjonsrik sikkerhetsovervåking og inspeksjonsstyrings programvare, og arbeider hånd i hånd med egne robuste og kostnadseffektive RFID-brikker og lesere med over to millioner brikker i omløp.

InfoChip-løsningen gjør det mulig for produsenter, distributører og sluttbrukere å samarbeide for effektivt å håndtere sertifisering, sporing og inspeksjon av industrielle eiendeler fra "vugge til grav". InfoChips partnere og kunder inkluderer utstyrsprodusenter, distributører og inspeksjonsfirmaer, og leverer innovative sikkerhetssporingsløsninger til brukere over hele verden. Dette resulterer i reduserte kostnader og ansvar, samt forbedrede sikkerhets- og kundeforhold.

TECTUS TRANSPONDER TECNOLOGY GMBH

Skjermbilde 2019-03-29 kl. 13.54.41.png

TECTUS har stått for sofistikert utvikling og innovative RFID-produkter i 25 år, og har spilt en betydelig rolle i den raske veksten av RFID-teknologi.

Fra begynnelsen har TECTUS vært et uavhengig selskap som føler seg forpliktet til sine kunder og leverandører, dets ansatte og eiere, samt miljø og samfunn.

XCIEL Inc.

Xciel.jpg

Xciel Inc er en pålitelige designer og produsent av mobile enheter av høy kvalitet som tåler de ekstreme utfordringene i utfordrende miljøer.

Fra robuste iPhones og iPads til Android-smarttelefoner og Windows-enheter har Xciel alt du trenger for å jobbe uten å bekymre deg for å skade enheten din og enda viktigere å ikke skape en eksplosjon.


Du får ikke bare god funksjonalitet fra disse produktene, men også holdbarhet som tåler den typen "røff" bruk som kan skje på et travelt arbeidssted.

PEPPERL & FUCHS AS - faste og mobile RFID lesere

Ny PF logo_jg.jpg

Automatisering er deres fokus. Perfekte løsninger til markedets og kundens applikasjoner er målet.

Pepperl+Fuchs ble grunnlagt i 1945 av Walter Pepperl og Ludwig Fuchs som et lite radioreparasjonsverksted i Mannheim. Fra 1948 ekspanderte man inn i industrimarkedet, og det førte til utviklingen av verdens første induktive, berøringsløse giver i 1958, og verdens første transistoriserte egensikre forsterker.

Fra denne spede begynnelsen har utviklingen ført til at vi nå er en verdenledende produsent innen sensorteknologi, egensikre produkter og utstyr for eksplosjonsbeskyttelse. Vi er stolte av vårt firma, vår historie, vår fantastiske utvikling, der innovasjon og nære kunderelasjoner har stått i fokus hele tiden.

BARTEC AS - mobile RFID lesere

montasje.jpg

Kommunikasjon og samarbeid i farlige områder blir stadig viktigere. Kameraer, smarttelefoner og nettbrettet, kombinert med høyhastighetsnett som Wi-Fi og 4G / LTE, tilbyr nye måter å jobbe på i feltet.

 

BARTECs nettverk av sterke globale partnere samt 40+ års erfaring i eksplosjonsbeskyttelse sikrer at produktene er laget i henhold til gjeldende sikkerhetsforskrifter.
 

Som leder i eksplosjonsbeskyttelse leverer BARTEC en komplett portefølje av mobile enheter.

SICK AS - faste RFID lesere

montasje SICK.jpg

Grunnlagt i 1946, har selskapet nå mer enn 50 datterselskaper og aksjeinvesteringer, samt en rekke agenter over hele verden. SICK oppnådde konsernets salg på rundt EUR 1,5 milliarder. i regnskapsåret 2017 med nesten 9000 ansatte over hele verden.
 
Det perfekte grunnlaget for din automatisering: SICK sensorer


Fra fabrikkautomatisering til logistikkautomatisering og prosessautomatisering er SICK en av de ledende sensorprodusentene. Som teknologi og markedsleder gir SICK sensorer og applikasjonsløsninger som skaper det perfekte grunnlaget for å kontrollere prosesser på en sikker og effektiv måte, beskytte personer mot ulykker, og forhindre skade på miljøet.

bottom of page