top of page

Hvordan GPS-sporingsenheter og -programvare kan optimalisere driften dinOlje- og gassindustrien står overfor unike utfordringer hver dag, fra å administrere avsidesliggende steder til varige tøffe forhold. Å utstyre eiendeler med robust, holdbar GPS er nøkkelen til å roe ned kaoset som så ofte følger med å prøve å overvinne disse utfordringene.

Dataene du samler inn fra GPS, kombinert med brukervennlige sporingssystemer, kan bidra til å holde driften jevn og sikker.


OILFIELD GPS-SPORING

GPS for oljefeltoperasjoner kan ikke være en hvilken som helst enhet. De unike kravene til olje- og gassindustrien krever at GPS-sporingsenheter er pålitelige selv under de tøffeste forhold. En GPS-tracker må kunne overføre data raskt og nøyaktig.

For eksempel tar Geoforces GT2-sporer hensyn til potensielle nettverksavbrudd og feil med meldingssikringsfunksjonen. Trackeren gjør mer enn ett forsøk på å levere en melding hvis den ikke mottar bekreftelse på mottak.


HEAVY DUTY SPORINGSENHETER

Geoforce GPS-trackere er også testet for holdbarhet. Du kan stole på at de forblir knyttet til eiendelene dine, selv når de er utsatt for tøft vær, åpent hav og andre klimafaktorer som vil true effektiviteten til mindre holdbare enheter.

Det er ikke lett å finne en GPS-enhet som tåler forholdene på en offshore oljerigg. Geoforce forplikter seg til å betjene oljeindustrien med enheter som er bygget for å vare. Med over 100 000 GPS-sporere utplassert, har de vist seg å være de robuste og pålitelige sporingsenhetene oljeindustrien trenger.


TRACK & TRACE: OILFIELD GPS-PROGRAMVARE

Track and Trace GPS-programvare fra Geoforce gir deg dataene du trenger for å sjonglere alle de forskjellige komponentene for å drive en vellykket virksomhet i olje- og gassindustrien. De robuste GPS-enhetene dine samler inn kritiske data – nå kan du se det hele organisert i ett brukervennlig grensesnitt med Track and Trace.


SPORING AV BRUKSTIDER

Nøyaktig sporing av timer med bruk hjelper deg med å spare penger og ligge i forkant med vedlikeholdsoppgaver. Den lar deg maksimere utstyrsbruken mens du tar vare på utstyret ditt, slik at det varer så lenge som mulig for best mulig avkastning.


SPOR GJENNOMSNITTLIG TID FOR OPPGAVEN

Hvor lenge er i gjennomsnitt en viss type oljeutstyr i bruk for en oppgave? Å forstå disse tallene for alt utstyret ditt kan hjelpe deg med å planlegge mer effektivt og redusere nedetiden. Med nøyaktige data og gjennomsnitt tilgjengelig, kan du trygt forutsi hvor lang tid en oppgave vil ta og hvor lang tid en maskin vil være nødvendig.


LUKK UTSTYRSOVERVÅKNING

Med Track and Trace kan du ta en titt på et kart og se nøyaktig hvor utstyret ditt er til enhver tid. Utover det kan du til og med sette opp geofences for å motta automatiske, umiddelbare varsler hvis et utstyr forlater et definert område.


OILFIELD GPS-SPORING

I olje- og gassindustrien kan det føles umulig å holde styr på alt utstyr. iTAG Solutions og Geoforce gir én enkelt kilde til pålitelige, nøyaktige data, tilgjengelig til enhver tid.

Kontakt oss på post@itagsolutions.no eller ring oss på 6280 9900 for mer informasjon.
8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page